EN DE NL
apart zandvoort studio
Home
Studio's
Tarieven
Omgeving
Route & Contact
Reserveren
Links

Zandvoort en omgeving

Zandvoort staat vooral bekend om haar strand. Een uitgestrekt zandstrand van liefst negen kilometer lang. En gemiddeld 100 meter breed. Ruimte genoeg dus om te recreëren. Zeilen, surfen en strandvolleybal. En om te ontspannen. Want op het strand staan 41 strandpaviljoens. Hier kunt u eten, drinken en vindt u beschutting tegen de zeewind. Meerdere strandpaviljoens zijn het gehele jaar geopend.

Zandvoort, heeft buiten het unieke strandleven, een scala aan andere mogelijkheden zoals fietsen, wandelen, paardrijden, golfen, tennis, zwemmen en watersport zoals windsurfen, kitesurfen, golfsurfen en (zee)vissen.

Het centrum van Zandvoort is gezellig. Het voormalige vissersdorp staat bol van de leuke horecagelegenheden en winkels. Winkels die ook op zondag geopend zijn. U wandelt er tussen historische gebouwen met mooie geveltjes. Het Raadhuis en het Gasthuishofje zijn hier goede voorbeelden van.

Zandvoort is naast het strand en de zee ook bekend om het Circuit. Hier vinden jaarlijks zo'n 20 topevenementen plaats, waaronder de formule III races. Maar er valt nog veel meer te beleven in en rond de badplaats. Zoals de vele muziekevenementen. Het strand en het centrum veranderen regelmatig in een grote dansvloer.

In Zandvoort bent u er helemaal uit. Winkelen in het dorp, wandelen aan het strand. De frisse zeewind en cultuur opsnuiven. Breng een bezoekje aan het Jutters mu-Zee-um en Zandvoort museum. Het Jutters mu-Zee-um dat ook voor de kleintjes regelmatig activiteiten organiseert. Net als het bedrijf Strandactief overigens. Ook in de directe omgeving van Zandvoort is veel te doen. De badplaats ligt in een duingebied van 47 vierkante kilometer: het Nationaal Park Zuid-Kennemerland en de Amsterdamse Waterleidingduinen. Hier kunt u heerlijk wandelen en fietsen. En als u toch op de fiets zit: rijd dan eens door naar het historische Haarlem. Deze winkel- en cultuurstad ligt op slechts 10 kilometer van Zandvoort.

Home website door Rem-art